Novo zastopstvo CFD programske opreme TCFD podjetja CFD Support

Ker verjamemo, da morajo podjejta s pomočjo tehnične programske opreme ustvarjati dodano vrednost brez plačila pogosto predragih llicenčnin, smo se odločili, da poslovnim partnerjem od 1. oktobra 2018 ponudimo cenejša orodja, ki bazirajo na odprtokodnih paketihPodjetje SIMUTEH bo tako pričelo s prodajo TCFD programske opreme za CFD simulacije, ki jo razvija podjetje CFD SupportTCFD programska oprema bazira na odprtokodni programski opremi OpenFOAM. Paket ponuja unikatno vrednost, saj trajna licenca ni omejena s številom uporabnikov in s številom jeder, ki se lahko uporabljajo kljub zelo nizki investiciji v primerjavi s konkurenčnimi orodji. S tako programsko opremo bo lahko industrija še lažje ustvarjala dodano vrednost pri razvoju izdelkov, brez plačila izjemno dragih licenčnin.

 

  

 

 

O podjetju

Podjetje SIMUTEH, Dr. Simon Muhič s.p. je primarno usmerjeno v raziskave in razvoj z uporabo programske opreme TCFD® ter svetovanje pri učinkoviti rabi energije.

Povpraševanje

Potrebujete nasvet v zvezi z inženirsko programsko opremo, potrebujete numerične preračune, potrebujete nasvet glede učinkovite rabe energije oziroma energetsko svetovanje na področju URE in OVE? Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo svetovali.

Oddaj povpraševanje...

Prijava

Kontakti

Za vsa morebitna vprašanja, nas lahko kontaktirate na naslednje načine:
info@simuteh.si
Tel: 0599 269 56
Stična 113 
1295 Ivančna Gorica